м. Київ,
вул. Тарасівська, 29
подивитись на карті

телефон +38 098 888 00 28
UA RU
Обрати інший ресторан
Головна Про весілля Відсвяткувати заручини у ресторані

Відсвяткувати заручини у ресторані

Передвесільний клопіт для закоханих залишається одним із найприємніших. Потрібно скласти список гостей та обрати дату, визначитися з тематикою заходу, обрати відповідний ресторан у Києві (наш ресторан «Бістро Пекаря» розташований на вул. Тарасівська, 29). Такому заходу завжди передують заручини. Це не менш важлива урочистість, на яку запрошують лише найближчих, друзів або відзначають її у вузькому колі родичів. Організатори мають продумати до дрібниць майбутнє свято.

Наречений і наречена намагаються зробити кожен прожитий день особливим – вони хочуть відсвяткувати заручини у теплій та дружній атмосфері. Для прийому відвідувачів підготовлено зручний майданчик з масою приємних особливостей:

  • Простора зала – 107 кв. м, загальна площа ресторану – 180 кв. м;
  • Оптимальні умови для організації будь-якого шоу – висота стелі 2,9 м, можна встановити сцену, декорації, арки;
  • Кількість місць – розрахований на 70 осіб.

Організувати заручини зручно там, де працює послуга «ALL INCLUSIVE». За потреби будуть організовані банкети та оперативна доставка. Вибрані страви, напої доставляють перевірені кур’єри, які обслуговують район у радіусі 1 км (ціна послуги залишається прийнятною, доступною – близько 50 грн).

Як відзначити заручини?

Щоб весело, з розмахом відсвяткувати заручини у Києві, вирушають до одного з найкращих місць столиці – «Бістро Пекаря». З адміністрацією можна обговорити деталі проведення урочистості – від кількості запрошених, особливостей оренди зали до можливості припаркувати автомобілі поблизу, організувати шоу-програму. При правильному підході свято пройде весело, не принесе клопоту, залишить після себе приємні спогади. Якщо сподобається проведення заручин, можна буде організувати і весілля у ресторані. Тут для цього є все необхідне:

  • Найкраща кухня – європейська, але з італійським акцентом (є власна пекарня, де готують свіжий хліб та піцу, гриль);
  • Гарно оформлене приміщення – за необхідності його можна прикрасити;
  • Багата карта вин та коктейлів – напої постачають імениті світові виробники;
  • Додаткові послуги – виїзний кейтеринг та доставка.

Досвідчені адміністратори підкажуть, як відсвяткувати заручини та залишити лише теплі спогади. Якщо за справу приймаються досвідчені організатори «Бістро Пекаря», молодим залишається лише насолоджуватись компанією одине одного, дарувати всім присутнім посмішки. А також ми радимо окремо провести ще парубоцький та дівич-вечір. Для цього варто виділити окремий день, запросити фотографів, вибрати потрібний зал.